Savusauna & Laavu

Savusauna on elämys – koe se Könnölässä!

Könnölän tilalle, Ruokalammen rannalle, on rakennettu vanhan ajan korkeaparvinen savusauna. Sen lauteille mahtuu nauttimaan löylyistä 12 henkeä kerrallaan. Savusaunan lämmöstä voi pulahtaa Ruokalammen vilvoittavaan veteen niin kesällä kuin talvellakin! Jos lampivesi tuntuu liian viileältä, on 40-asteinen kylpypalju varteenotettava vaihtoehto.

Savusaunan yhteydessä olevaan tilavaan grillikotaan eli kammiin mahtuu jopa 20 henkeä. Kodan avotulen äärellä voi grillailla tai vain istuskella liekkien lämmössä. Voit myös tilata meiltä saunailtaasi sopivat tarjoilut. Meillä ei ole anniskeluoikeuksia, joten alkoholipitoiset saunajuomat sinun täytyy itse hankkia tilaisuuteesi.

Varaa savusauna ja kota yrityksen tilaisuuksiin, polttareihin, ystävien illanviettoon tai vaikka ulkomaalaisille vieraillesi. Vuokraamme myös siirrettävää kylpykärryä, jonka voit varata vaikka oman vuokramökkisi pihaan.

Tee kävelyretki Pirunnostokiven laavulle

Könnölän tilan maille on rakennettu laavu, jonne voit vaeltaa ympäri vuoden. Laavulla voit käyttää nuotiopaikkaa ja nauttia rauhallisesta metsän tunnelmasta.
Katso laavun sijainti Karttapaikka-palvelusta tästä linkistä!

Kuvia savusaunalta ja kodalta:
Savusaunan ja kylpykärryn hinnat:
  • Savusauna ja grillikota: 450 € /ilta
  • Savusaunan kylpypaljun lämmitys ja pesu saunan yhteydessä: 100 €
  • Pyyhe: 5 €/hlö
  • Siirrettävä kylpykärry: Huhtikuu-marraskuu 120 €/vrk, 170 €/viikonloppu, joulukuu-maaliskuu 150 €/vrk, 200 €/viikonloppu
    Kylpykärryn hintaan sisältyy paljun siirto mökille, täyttö, pesu ja polttopuut.