Könnölän tilan entisestä, vuonna 1928 rakennetusta harmaatiilinavetasta on vuonna 2015 valmistunut nykyajan vaatimukset täyttävä upea tila erilaisia juhlia, tilaisuuksia ja kokouksia varten. Lattiapinta-alaa Juhlanavetassa on yli 300 neliötä, joten tila tarjoaa tyylikkät puitteet jopa 180 hengen tilaisuuksille. Seisten cocktailtilaisuudessa juhlatilassa voi juhlia enintään 240 henkeä. Juhlatilassamme kaikki vieraat mahtuvat yhteen avaraan tilaan, jossa on oma paikkansa myös tarjoilupöydälle sekä tanssilattialle ja orkesterille.


Yksinkertaisen tyylikästä ja toimivaa

Juhla- ja kokoustilan sisustus on yksinkertaisen tyylikäs: valkoisen, harmaan ja ruskean sävyjä yhdistelevä. Pinnoissa on käytetty laadukkaita ja aikaa kestäviä materiaaleja. Tuolit, pöydät ja muut kalusteet ovat tummia. Tilaan on mahdollista luoda erilaisia tunnelmia monipuoliseksi suunnitellun valaistuksen avulla. Vanhaa navettaa remontoidessa halusimme säilyttää sopivasti vanhaa kuitenkin niin, että tila vastaa nykyajan tarpeita.

Tilan ikkunoista ja edessä olevalta terassilta aukeaa rauhallinen peltomaisema ja kauniisti suunniteltu piha-alue. Aurinko paistaa terassille koko päivän! Tilan lähellä on reilun kokoinen parkkialue sekä erillinen määritelty paikka tupakoitsijoita varten. Lipputanko mahdollistaa liputuksen juhlasi kunniaksi. Juhlatila on helppo saavuttaa myös pyorätuolilla ramppia pitkin. Koko juhlatila on yhdessä tasossa eikä rappusia ole. Myös inva-wc kuuluu varusteluun.

Tarjoilut & anniskelu

Juhlatarjoilun voit järjestää haluamaasi pitopalvelun kanssa. Omatoiminen ruokien valmistus on tiloissa kielletty. Yhteistyökumppaneitamme pitopalveluista ovat Rengon Pitopalvelu sekä Nylanderin Pitopalvelu Hattulasta. Suosittelemme molempien palveluja lämpimästi.

Juhlatilassa alkoholia voidaan anniskella kertaluontoisesti  esimerkiksi järjestämissämme tapahtumissa tai yritysten illanvietoissa. Täten voit halutessasi myös itse tuoda juhlajuomat yksityistilaisuuteesi.

Tilassa on hyvin varusteltu jakelukeittiö sekä baaritiski juomakaappeineen.

Juhlat, kokous vai jotain ihan muuta?

Juhlanavetassa vietät ikimuistoiset juhlat ympäri vuoden!

Tilassa on järjestetty häitä, syntymäpäiviä ja muistotilaisuuksia. Häissä Juhlanavetta on toisinaan toiminut myös vihkipaikkana, johon se soveltuukin hienosti pylväskäytävän luodessa kirkkomaista tunnelmaa.

Yrityksille ja yhteisöille suunnittelemme tarpeidenne mukaiset kokonaisuudet aina pelkästä tilan vuokrauksesta kokonaisiin paketteihin ruokailuista, majoituksesta, ohjelmasta ja vaikkapa savusaunaelämyksestä koostuen.

Olipa kyseessä yrityksenne tai organisaationne pikkujoulut, tykypäivä, koulutustilaisuus tai kokous järjestämme tilaisuutesi ammattitaidolla! Juhla- ja kokoustilamme on varusteltu tarvittavalla kokousvälineistöllä sekä toimivalla äänentoistolla mikrofoneineen ja headsetteineen.


Juhlatilan varustelu:

 • Pöydät ja tuolit 156 hengelle, tarvittaessa lisäpöytiä ja tuoleja 40:lle
 • Astiasto ja ruokailuvälineet 150 hengelle (Ruoka-, leipä- ja keittolautanen, kahvikuppi ja aluslautanen, juomalasi, viinilasi, kuohuviinilasi, aromilasi)(*)
 • Ruoan valmistus- ja tarjoiluvälineet
 • Valkoiset pöytäliinat ja kangasservietit (*)
 • Jakelukeitiö, jossa suuri kaappikylmiö, 2 kiertoilmauunia, nopea Metos tiskikone, 2 kannettavaa induktioliettä, mikroaaltouuni, pergolaattori 15 L, kahvinkeitin 2 pannulla, vedenkeitin, sähkövatkain, 2 tarjoiluvaunua, 2 vesipistettä
 • Baari, jossa korkea pullokaappi, viinikaappi, vesipiste, baaritiski
 • Monipuolinen, tunnelman ja tarpeiden mukaan muunneltava valaistus
 • Maljakoita ja  90 kpl tuikkukippoja, 15 kpl lyhtyjä
 • Laadukas äänentoistolaitteisto, langaton mikrofoni 2 kpl, headset 2 kpl
 • Videotykki, valkokangas, fläppitaulu
 • 3 x naisten WC, miesten WC sekä inva-WC
 • Lastenhoitopöytä, syöttötuolit 4 kpl
 • Suuri terassi, jossa kalusteet n 30 hlö:lle
 • Pihassa lipputanko, tupakointipaikka
 • Naulakot eteisessä
 • Koko Juhlanavetta on esteetöntä tilaa

(*)= Astiat, pöytäliinat ja kangasservietit hinnoitellaan erikseen tilaisuuden mukaan.


Asiakaskokemuksia Juhlanavetasta

”Meidän häät vietettiin Könnölän Juhlanavetassa kesäkuun alussa, kaikki toimi hienosti. Vieraita meillä oli 96, ja tälle porukalle tila riitti tosi hyvin, enemmänkin olisi juhlimaan mahtunut. Meillä oli myös vihkiminen samassa tilassa, sekin sujui hyvin ja pitkää käytävää kävellessä tuli kirkkomainen fiilis :-)

Tuolit käännettiin ”alttaria” kohti ja takaisin pöytiin vihkimisen jälkeen. Viiden hengen bändi mahtui hyvin etuosan kulmaan ja ”tanssilattia” hyvin sen viereen. Ruokailut otettiin Könnölän yhteistyökumppanilta ja pitopalvelu oli muutenkin hyvä. Tarjoilijat olivat hoitamassa ruokailuita kahviin asti. Lauantai pilvinen ja sateinen, eli ihanaa terassi ei voitu hyödyntää!  Tila oli hieno ja kun vielä pystyi yhdistämään majoituksen siihen (meillä oli 5 mökkiä käytössä meille ja osalle vieraista), niin aivan sitä mitä halusimme!”
– Morsian, häät kesäkuussa 2015

”Loistavat puitteet juhlille, erityisesti Hääjuhliin sopiva paikka. Kaunis paikka jossa kaikki toimi loistavasti. Kaikki häävieraatkin kehuivat paikkaa kauniiksi ja lisäplussaa siitä, että on mahdollisuus myös yöpyä vierasmökeissä juhlien ajan. Tätä paikkaa voin suositella kaikille :)”
– Morsian, häät toukokuussa 2015


Tutustuminen ja varaus

Ota rohkeasti yhteyttä ja sovi tapaaminen tai kysy lisätietoja. Tilaan kannattaa ehdottomasti tulla tutustumaan paikan päälle. Juhlanavetan ja lomamökkien varausehtoihin voit tutustua täällä.


Könnölässä vietät ikimuistoiset juhlat, tervetuloa!