Lomamökkien varausehdot

Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut ennakkomaksun (n. 25%) mökkiloman vuokrahinnasta eräpäivään mennessä tai on maksanut sekä ennakkomaksun että loppusuorituksen yhdellä kertaa. Loppuosa vuokrasta maksetaan n. neljä (4) viikkoa ennen loman alkua. Jos varaus tehdään myöhemmin kuin viisi viikkoa ennen loman alkua, ei ennakkomaksua peritä erikseen.

Peruutuksesta toivomme saavamme kirjallisen tiedon, välittömästi esteen ilmaannuttua. Varauksen peruuttamisesta pidätetään ennakkomaksu (n. 25%). Mikäli varauksen peruuttaminen tapahtuu myöhemmin kuin 14 vrk ennen loman alkua, veloitetaan koko vuokra. Mikäli peruutuksen syynä on äkillinen sairastuminen tms. (lääkärintodistus vaaditaan), vuokra palautetaan ennakkomaksua lukuun ottamatta. Mikäli peruutus tapahtuu loman aikana, ei asiakkaan maksamaa vuokraa palauteta.

Könnölän Matkailutilalla on oikeus peruuttaa varaus force majeure -tilanteessa, jolloin asiakkaalle palautetaan vuokra kokonaisuudessaan.

Mökin avaimet luovutetaan asiakkaalle hänen etukäteen ilmoittamanaan arvioituna saapumisajankohtana. Mökki on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16 lähtöpäivään klo 12. Viikonloppuvuokrauksessa mökki on käytettävissä perjantai iltapäivästä klo 15.00 sunnuntai-iltapäivään klo 15.00. Erikseen sovittaessa myös myöhempi luovutusaika mahdollinen.

Vuokraan sisältyy mökki arvonlisäveroineen ja varusteineen (kalusteet, astiat, sähkö, puut liiterissä, soutuvene, patjat, peitot ja tyynyt). Vuokraan eivät sisälly liinavaatteet, pyyhkeet ja siivous. Mikäli varauksen päätyttyä siivousta ei ole suoritettu, perimme siivouksesta mökistä riippuen 80 – 150 €. Mökillä on selkeät ohjeet tarvittavista siivoustoimenpiteistä.

Mökkiä ei saa käyttää useampi henkilö kuin ilmoitettu maksimi vuodepaikkamäärä. Teltan tai asuntovaunun käyttö lomakohteen tontilla ilman Könnölän Matkailutilan lupaa on kielletty.

Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Juhlanavetan varausehdot

Varauksesta sopimisen jälkeen asiakas maksaa varausmaksun. Maksuaika on 7 vrk, mikäli tilaisuuteen on yli kaksi kuukautta aikaa. Varausmaksun maksaminen vahvistaa varauksen. Varausmaksun maksamalla vuokralainen hyväksyy vuokra-, varaus-, maksu- ja peruutusehdot.

Jos varausmaksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä varaus peruuntuu automaattisesti. Mikäli varauksen tekemisestä tilaisuuden alkamiseen on alle kaksi kuukautta, maksetaan varaus- ja vuokramaksu samana eräpäivänä.

Vuokranmaksun eräpäivä on kuusi viikkoa ennen tilaisuutta. Mikäli varauksesta tilaisuuden alkamispäivään on alle kuusi viikkoa, sovitaan maksun eräpäivä erikseen.

Mikäli asiakas peruu tilaisuuden ennen vuokranmaksua, varausmaksua ei palauteta. Mikäli asiakas peruu tilaisuuden 6 viikkoa ennen tai lähempänä tilaisuutta varausmaksu ja vuokramaksua ei palauteta. Mikäli asiakas peruu tilaisuuden ennen vuokranmaksua, varausmaksua ei palauteta. Mikäli asiakas peruu tilaisuuden myöhemmin kuin 6 viikkoa ennen tilaisuutta, ei  varausmaksua ja vuokraa palauteta.

Vuokranantajalla on Force Majure -syihin vedoten oikeus purkaa sopimus korvauksetta, kyseisessä tilanteessa varausmaksu ja vuokra palautetaan vuokraajalle.

Varausmaksu vähennetään vuokrasta.

Juhlatilassa ei saa oleilla useampi henkilö kuin ilmoitettu (180/240). Asiakas on velvollinen korvaamaan kohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.