3.7. Kesäkonsertissa Arja Koriseva & Hannu Lehtonen

Kuin silloin ennen – tangoa ja muuta mukavaa vuosien varrelta


Estradien kuningatar Arja Koriseva ja suurten tunteiden tulkki Hannu Lehtonen esiintyvät kesäkonsertissa Könnölässä keskiviikkona 3.7.2024.


Hannu kertoo illan ohjelmasta:


”Luvassa on tuttuja lauluja ajalta, jolloin sanat, sävel ja soinnut olivat hyvässä järjestyksessä ja arvossaan. Toki sekaan mahtuu joitain meille tehtyjä, uudempiakin lauluja. Paljolti sellaista musiikkia jota yleisö on meiltä tottunut kuulemaan, mutta joku yllätyskin saattaa mukaan mahtua…”
Vuonna 2024 tulee kuluneeksi 35 vuotta siitä, kun Arja Koriseva kruunattiin Tangokuningattareksi Seinäjoen Tangomarkkinoilla ja sieltä alkanut upea ura jatkuu vahvana edelleen.
Hannulla ja Arjalla tulee tänä vuonna kuluneeksi 30 vuotta ensimmäisestä yhteisestä konsertista, joten yhteistä tarinaa on jo paljon koettuna.


Arja Koriseva – laulu
Hannu Lehtonen – laulu, saksofoni
Minna Lintukangas – piano
Jarno Kuusisto – haitari


Konsertin väliajalla tarjoillaan väliaikakahvit, jotka sisältyvät lipun hintaan. Kahvin kera tarjolla makea leivonnainen. Tilassa on anniskeluoikeudet tapahtuman ajan.
Konsertti järjestetään sisätiloissa Juhlanavetassa. Tapahtumassa on istumapaikat pöytien ääressä, paikat täytetään varausjärjestyksessä.


Aikataulu:
Klo 17.00 Ovet avataan
Klo 17.30 Konsertti alkaa
Väliajalla kahvit
Klo 20.00 mennessä tapahtuma päättyy


Liput: 55 euroa


Varaukset:
konnola@konnola.fi tai 0400 684769 soittamalla, tekstiviestillä tai Whatsapilla
Varausta tehdessäsi ilmoitathan mahdolliset erikoisruokavaliot.


Lämpimästi tervetuloa viettämään kesäiltaa musiikin parissa!