Laskiaisrieha 3.3.2019

Tervetuloa viettämään laskiaissunnuntaita reippaan ulkoilun merkeissä Könnölään!

Könnölän Matkailutila järjestää laskiaissunnuntaina 3. maaliskuuta klo 11-15 ulkoilutapahtuman tilan alueella. Tarkoituksena on aurata luonnon jäälle luistelurata ja tampata pulkkamäki, mikäli sää vain sen sallii. Myös hiihtolatuja ja lenkkeilymaastoja kauniissa miljöössä löytyy mukavasti.

Tilalla kävijöitä tervehtivät myös ihanat heppa ja poni, joilla pääsee myös ratsastamaan tai kärryajelemaan pientä maksua vastaan (n. klo 12 alkaen). Esillä myös maatilan koneita, kuten traktori ja mönkijä!

Tapahtumassa järjestetään myös pilkkikilpailu ilman osallistumismaksua: tuo omat pilkkivälineet ja kalasta suurin saalis! Voittajalle palkintona mökkiviikonloppu kahdelle hengelle!

Tapahtuman aikana juhlatilaksi remontoidussa navetassamme toimii kahvila, josta voi ostaa mm. höyryävää hernekeittoa, pannukakkua ja laskiaispullia.

Lisäämme tänne tapahtumasivulle lisätietoja lähempänä tapahtumaa! Pysykää kuulolla ja merkitkää kalentereihinne! Lämpimästi tervetuloa iloisen ulkoilutapahtumaan koko perheen voimin! Ps. Meille myös koirakaverit ovat tervetulleita!

Könnölään on matkaa Iittalasta 10 km (poikkea samalla reissulla Lasimäelle ostoksille), Hämeenlinnaan 20 km ja Parolaan 15 km. Helsingistä meille ajaa noin puolessatoista tunnissa.