LA 20.8. Tapio Liinoja & Olli Ahvenlahti

”Ja kaunis on luomakunta…” -kesäkonsertti
Tapio Liinoja ja Olli Ahvenlahti ovat koonneet konserttiinsa suvisimmat suomalaiset laulut.
– Lähdemme liikkeelle Tauno Palon aikaisesta Hämeenlinnasta, silpaisemme Härkätietä Turkuun ja sieltä ulkomaille. Teemme musiikillisen Interrailin Viron, Ruotsin, Italian ja Irlannin kautta Atlantin toiselle rannalle, kertovat Olli ja Tapio.
Konsertissa kuullaan myös Tapion kertomus ”Tie vie” Ollin pianon siivittämänä:
”Luonto oli tehnyt ihmisen elämän helpoksi, koska sitä vastaan ei voinut taistella. Lehmän hermoilla oli ollut helppo ottaa vastaan myös ne kärsimykset, mitkä Jumalan rakentama maa, metsä, niitty ja vesi halutessaan antoi…”
Tapio tunnetaan parhaiten monista tv- ja elokuvarooleistaan sekä Lapinlahden Lintujen jäsenenä. Soololevyjä hän on tehnyt kolme ja kaksi levyä yhdessä Esa Pulliaisen kanssa. Olli on tullut parhaiten tutuksi suomalaisille television katsojille kapellimestarina ja pianistina monista viihdeohjelmista ja Euroviisuista sekä yhteistyöstään Vesa-Matti Loirin kanssa.
Yhdessä Duo Liinoja-Ahvenlahti on tehnyt konsertteja kymmenkunta vuotta.
Konsertti järjestetään Könnölän Matkailutilan vanhaan tiilinavettaan remontoidussa juhlasalissa upeassa maalaismiljöössä. Intiimissä tilassa kuulija pääsee lähelle artisteja. Konsertissa on numeroimattomat istumapaikat pöytien ääressä. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.
Liput  36,50 euroa, sisältää väliaikakahvit ja palvelumaksun. Liput Tiketti. tai varaamalla suoraan Könnölästä, puh. 0400 684 769 / konnola@konnola.fi
Ovet klo 17.30, showtime klo 18.00.